![]() |
|
|
|||
|
|||
|
1990 yılıydı. Bir gün babam -rahmetli- elinde bir kasetle geldi eve. Bütün apartmanı dolaşmıştı bu popüler kaset. İçinde Karadut şarkısının olduğu Cemre Düşünce idi bu kaset. Bu şekilde başladı Türkü Baba Gönül Dostluğu. O kaseti babm almıştı, ondan sonraki ve önceki kasetleri de ben aldım ve seriyi tamamladım. 2005 yılının yazında Sanko Stadı, yıkılmadan önceki son görevini yapmıştı Fatih KISAPARMAK konseri ile. Tanışma fırsatı buldum Türkü Baba ile. Bütün kasetlerimi imzalatmıştım kendisine. "Baban sağ mı?" demiş ve selam yollamıştı. Selamı gönderdiğinde sağdı ama 6 ay sonra kurban bayramının son günü aramızdan ayrıldı babam. -ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANI CENNET OLSUN İNŞALALH!-
Tüm Fatih KISAPARMAK DOSTLARINA "MERHABA". |
|
|
|||
|
|||
|
Allah rahmet eylesin,babanıza bizde dualarımızı yollayalım,sitemi hoşgeldiniz.
|
|
|
|||
|
|||
|
tanısma hıkayen çok güzel sitemize hoş geldın
|
|
|
|||
|
|||
|
teşekkürederim AHMET BEY:
gerçekten muhteşem insanlar.tüm cd ve kasetler seris var bende.ailece sevdiğimiz bir aile.tanıştım ve inanılmaz mutluyum... herkese nasip olsun tanışmak.. iyi akşamlar saygılar.. |
|
|
|||
|
|||
|
öncelikle babana allahtan rahmet geride kalanlara sağlıklı ve uzun bir ömür dilerim...
Gerçekten güzel bir tanışma.. Allah herkese nasip ettin... Muhteşem bir mütevazi KISAPARMAK ailesi yeniden saygılarımla kadir kaner |
|
|
||||
|
||||
|
merhaba hoşgeldiniz..
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|