![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Herkese merhaba, öncelikle bu siteyi kurup, bizlere ulaştıran ve emek vermiş herkese sonsuz teşekkürler. Çok eski ve çok sıkı bir Fatih Kısaparmak dinleyicisiyim ve hayranıyım. Türkü Baba'nın hayatım yerini anlatmaya kelimeler yetmez.
Önceden fatihkisaparmak.gen.tr diye bir sitemiz vardı. Aramızda üyesi olmuş arkadaşlar muhakkak vardır. O sitenin aktif üyelerinden biriydim. İnşallah bu siteye de katkılar sunmayı başarırım. Tekrar teşekkür ediyor, türkü dolu günler diliyorum... |
|
|
||||
|
||||
|
Hoşgeldin arkadaşım,katılımını yürekten beklerim,
saygılar . |
|
|
|||
|
|||
|
selamlar türkü baba sevenler ben türkü babayla 1989 da tanıştım kilimi dinledim ve bu adam tamda benim yüreğime hitap eden bir müzik yapıyor dedim ve o zaman hissettimki fatih abiyle hayata bakış açımız bayağı yakın,daha sonra yıllar süren bir takipçisi oldum peşpeşe çıkan kilim,yarına kaç var,cemre düşünce,hoş geldin kadınım gibi pek çok kasetini takip ettim yani yaklaşık 21 yıllık bir dostluğumuz var onunla ve müziğiyle,1991 de edirnede sarayiçinde verdiği konserde de onu yakından izledim,bence o hiç değişmedi hep adam gibi adam,mert ,dürüst ve duygu dolu tıpkı anadolunun güzel insanları gibi o bu yüzden seviliyor ve hala saygıyla izleniyor nice senelere ve güzel eserlere türkü baba
|
|
|
|||
|
|||
|
Yüreğinize sağlık dostlar... Bende aynı duyguları paylaşıyorum...
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|