![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Fatih kısaparmak Firardayim şarkı sözü - dinle
burdan dinliyebilirsiniz...
Gidiyorum buralardan Artık beni mülteci yangınlarda bul Son bir defa sarılayım Tanık olsun şu mavi gözlü İstanbul Sen sen sevincim sendin Sen sen efkarım sendin Karlar yağarken Baharım sendin Firardayım firardayım Kapılarda eşgalim yine dardayım Firardayım firardayım Yarim senden uzak diyarlardayım Firardayım firardayım Kapılarda eşgalim yine dardayım Firardayım firardayım Haber almazsan bil ki ihbardayım Gidiyorum buralardan Vaktimiz yok başını omzuma yasla Koklayayım saçlarını Toprak doyar yağmura ben sana asla Sen sen kır çiçeğimdin Sen sen dağ rüzgarımdın Aradığımdın Sığındığımdın Firardayım firardayım Kapılarda eşgalim yine dardayım Firardayım firardayım Sana türküler söyleyen rüzgardayım Firardayım firardayım Kapılarda eşgalim yine dardayım Firardayım firardayım Artık son adresimde son bahardayım ... " Seni zeytin tanesi gözlerinde sevdim Toprak kokusu türkülerimde Kalemi kırılmış umutlarımın Ve cezası kesilmiş hayallerimin Fermanıydı sevdamız Gurbeti gördüm mülteci yüreğimle Avaz avaz susuyorsam Vurun bu türküyü vurun bu sazı Ahhh.. benim bu sefil Ve bu serseri isyanlarımla Dudaklarımı ısırıp kanattığım Bir nihavent gibi Kasıklarımda binlerce güneşin sancısı gibi yada Yetim saçlarını okşadığım sevdiğim Yıldızlar mı yakın.. Sen mi uzaksın..." |
||||
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|