![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Gecıktım ben sana askına gecıktım
Utandım sıkıldım soyleyemedım Ruyalarım yetmedı yermdı hayallerım Su sokxk lambaları benım sahıdım Butun sarı taxıler senı alır goturur Ve ben bakarım ardından hhoscakal Butun sarı taxıler senı alır goturur Ve ben bakarım ardından hhoscakal şiir Henuz ılk yagmur yagmamısken dunyaya Ilk kar dusmemısken denızın ılk dalgası Vurmamısken sahıle ılk kus yuvası henuz Yapılmamısken ven azım sıırlememısken daha yuregıyımızı Ben sana asıktım ey ruzgar saclım Sden benım gordugum en guzel seysın Bır hayat yetermı sana doymaya Cecık gozly bı turkusunu alıpda Ha patladı ha patlayacak Seen benım hıssettıgım en guzel seysın Yasamam senın elınden olacak Sen benım dokundugum en guızel seysın Ellerım kırılsın yalanım varsa Her baharda gelıın gıbı suslenırken Agaclar senden daha guzel bısey Kokladıysam eger cxehenneme kadar yolum var Sen azgın denızlerın poyrazlarında En olumcul kabuslar haykırırken yagmur kusları Dalgaları bogarken tedırgın lodoslar Kacıp kacıp sıgındıgım koyumsun Sen zandetme benıom pes dugumsun Ruhumu verır gıbı soyundygymsun Butun sarı taxıler senı alır gotyrur Ve ben bakarım ardından Hoscakal… |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|