degerli fatih bey
selamlar dileyerek sizin gibi dünyanın ender yetişen sorumluluk sahibi ve en iyi sanatcısından tek bir ricam olacak. bildiğiniz gibi van.da bir cok vatandasımızı kaybettik ve maddi manevi tek yürek olup elimizden gönlümüzden geleni van.daki vatandaslarımız kardeslerimiz için bir nebze yapmaya calıştık fakat daha on bes gün önce güzel vatanımız ugruna canlarını feda eden 26 sehit kardesimizi canlarımızı unuttuk. biz vatan severler olarak sıranın onlara geldiğini düşünmekte ve yine gönlümüzden yüregimizden kopan maddi manevi yardımları onların essiz degerli aileleri için sizin öncülüğünüzde düzenlenen bir gece veya mesaj kampanyalarıyla toplanabilecek maddi destekde bulunmak istiyoruz lütfen fatih bey bir yardım kampanyasıda o güzel evlatları yetiştiren fedakar anne babalara elimizi uzatalım uzatalım ki bir parca huzurla basımızı yastıgımıza rahat koyabilelim. sizden baska bunu rica edebilecegim vatan sever bir cok kişiye mal olmuş bir insan düşünemedim ve lütfen tekrar tekrar bunu sizden tüm sevenleriniz adına rica ediyorum.. tesekkürler
|