ben sana en güzel yıllarımı verdım , efeler gibi!!!! sevgili abıcım sana olan sevgımızı saygımızı yıne senın ağzından mısralarla anlatmak istedım . bız senı diğer sanatçıların yada şarkıcıların sevenlerı gıbı değil yürekten sevdik. yaşım 23 ben sana 8 sene mı verdım gençliğimi verdım ben sende kendımı buldum sevdım sevdiğim kızı senın mısralarında buldum . açıkçası sevmeyı sevılmeyı senden öğrendik . ve sevgilerin en güzeli karşılık beklemeden sevdık. sevdiğim insan gözümün nuru bıle bazen kıskanır seni

aslında bu 8 senede anlatacak çok şey var ama bı tanesını anlatmak isterim
18 hazıran 2005 unıversıte sınavlarına giricem ertesi gun . bayrampaşa adapark a fatıh kısaparmak gelecek dediler . benım için sınav bıttı

herkes erkenden yatarken ben senı mor salkımlı sokağı dınlemeye geldım . ve sen benım yüreğime gırmedın yüreğim oldun . 19 hazıran aynı zamanda babalar gunuydu bızlere başarılar dıledın ve sana yakışır bı şekılde aynen şöyle dedin kelimesi kelimesine ' benden yaşça küçük olsalar bile bütün babaların ellerinden öperim' . bende büyüklerim harıcınde el öpmeyı yaradılış ıtıbarıyle sevmem ama ... senın ellerınden öperım. tabı yanlış anlaşılmasın unıversıteyı kazandım şu an bıtmek uzere ...