PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Fatih Kısaparmak öğretmenler için söyledi

ahmetordu52
10-28-2009, 11:25 AM
Kocaeli'nde Saraybahçe Belediyesi ile kısa adı KONEDER olan Kocaeli Nema Eğitimcileri Derneği'nin organize ettiği Öğretmenler Günü konseri, Dolphin Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Konser için İzmit'e gelen özgün müziğin ünlü sesi Fatih Kısaparmak, yaklaşık 2 saat boyunca öğretmenlere ve yakınlarına müzik ziyafeti çekti. Salonu ağzına kadar dolduran eğitimciler, ünlü sanatçının türkülerine hep bir ağızdan eşlik etti. Konserde, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, KONEDER Başkanı Bahattin Gürsoy, Milli Eğitim eski Müdürü merhum Hayrettin Gürsoy'un eşi Meryem Gürsoy ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. KONEDER tarafından eğitime verdiği katkılar nedeniyle plaketle ödüllendirilen Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, 'fahri eğitimci' ilan edildi. Başkan Yenice, eğitimin ve eğitimcinin yanında olmaktan her zaman onur duyduğunu dile getirerek, "Öğretmenler için ne yapsak azdır. KONEDER tarafından böyle bir sıfatla adlandırılmaktan onur duydum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım." dedi. Başkan Yenice, ayrıca Fatih Kısaparmak'a da teşekkür ederek, ünlü sanatçıya günün anısına bir plaket takdim etti. ZAMAN
Mehmet Güler
27 Kasım 2007, Salı