PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Acık cagrı

karalefe
11-13-2010, 09:25 AM
Merhabalar, Aliağa Cumhuriyet İ.Ö.O 6/A sınıfı sınıf babasıyım.. Okullara devlet tarafından maddi destek yapılmadığı ve okulların var olan gereksinimlerini kendi olanakları ile karşılamak zorunda olduklarını biliyorsunuz..
Okul idareleri bu nedenle Çay, yemek, kısır günleri gibi etkinlikler düzenleyip okula maddi olanak sağlama yoluna gitmektedirler..
Ben bu ve buna benzer etkinliklerin doğru olmadığı ve bunun yerine bir eğitim kurumuna uygun düşecek bir takım sanatsal etkinlikler düzenleme önerisini getirdim.. “tamam bu belki olması gerekendir ama, hayata geçirilebileceğini düşünmüyoruz”gibi bir sonuç çıktı..
Biz her 2 ayda en az bir etkinlik düzenleme ve bu işin olabilirliğini gösterme kararı aldık.
Bu amaçla, Bu ülkede yaşayan ve fotoğrafının altında yazan “sanatcı” adını hak eden insanlara bir mail göndererek bu işin olabilirliğini gösterme girişimimize destek istemeye karar verdik..
Ancak “gelin ve ücret talep etmeyin” gibi son derece bencilce yaklaşımı da doğru bulmuyoruz.. Bu ilkede sanat adına doğru işi yapmanın zorluğunu en çok ekonomik anlamda yaşadıgınızı iyi biliyoruz.
Bu anlamda önerimiz; bilet satışı esasına dayalı yapılacak olan bu etkinlikten kalan brüt kazancın % 50’sini sizinle paylaşmaktır..
Uzun edimli yapmayı düşündüğümüz bu projeyi desteklemeniz bizi mutlu kılmanın çok ötesinde bir amaca hizmet edecektir..

Sadık YILMAZ
0 537 52 888 51
karalefe@hotmail.com
aliagaofis@gmail.com