Fatih Kısaparmak Fan

Geri Dön   Fatih Kısaparmak Fan > FATİH KISAPARMAK FORUM > Fatih Kısaparmak Haberler-Konserler

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 10-28-2009, 12:21 PM
ahmetordu52 ahmetordu52 Şu an Çevirimdışı
Editör

Giriş: Aug 2009
ahmetordu52 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı Alparslan Koleji, 10. yılını Fatih Kısaparmak ile kutladı

Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatih Kısaparmak, uzun yıllar sonra geldiği Trabzon'da sevenlerini türkülerle coşturdu.

Özel Alparslan Koleji tarafından kuruluşunun 10. yılı nedeniyle önceki gün, eğitim ve kültür şölenleri düzenlendi. Akşam bölümünde ise 10. yıl kutlama programı gerçekleştirildi.

İpekyolu Fuarı'nda organize edilen etkinlikte, Alparslan Koleji'nden daha önce mezun olan öğrenciler adına Fatih Semerci kısa bir konuşma yaptı. Ardından kürsüye yabancı ülkelerdeki Türk okullarında eğitim görüp, öğrenimlerini Türkiye'de sürdüren öğrencilerden Övez Çalıyev (Türkmenistan), Rahim Gül Seyithacı (Moğolistan) ve Salih Siraj (Etopya), davetlilere Türk okulları hakkında bilgi verdi. Öğrenciler konuşmalarında, Türk okullarının ülkelerinin gelişmesinde önemli katkı sağladığını ve ülkelerine barış, sevgi ve dostluk getirdiğini belirttiler.

Törende, Özel Alparslan Koleji'nin kuruluşunda emeği geçen Memorial Hastanesi sahibi Turgut Aydın, Hasan Kanca, Emine Çavuş, Gürsel Karaismailoğlu, Adem Varol ve Hasan Hüseyin Uyar'a vefa plaketleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Çakar ve Yalıncak Belediye Başkanı Süleyman Erdoğan tarafından verildi. Özellikle okulda uzun süre idarecilik yapan Emine Çavuş'un okul günleri ve sonrasında yaşadıklarını anlatması katılımcıları duygulandırdı.

Gecenin final bölümünde ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatih Kısaparmak sahne aldı. Uzun yıllardan sonra ilk kez Trabzon'a geldiğini belirten Fatih Kısaparmak, türkülerle geceye katılanları eğlendirdi.

Ünlü sanatçı Kısaparmak, zaman zamanda türkülerine seyircilerin eşlik etmesini istedi. Konser sonunda Fatih Kısaparmak'a okul yönetim kurulu adına Erdoğan Ustaömer tarafından plaket verildi. ZAMAN
İbrahim Şahin
29 Mayıs 2006, Pazartesi

Konu Seçenekleri
Modları Göster